Amoksi zal met president Santokhi afstemmen over aanpak intimiderende uitspraken Bouterse

Naar aanleiding van de recente intimiderende uitspraken van ex-president Desi Bouterse in Ocer, roept minister Kenneth Amoksi van Justitie & Politie de samenleving op om kalm en alert te blijven. “Volg de bewegingen en als u iets ziet of hoort, deel dat met de politie zodat we op tijd kunnen inspelen op zaken. Als justitie zijn wij bezig en alert en de inlichtingendiensten werken”, zei de bewindsman woensdag kort voor de aanvang van de raad van ministersvergadering (rvm) aan journalisten. Amoksi stelt dat hij zal afstemmen met president Chandrikapersad Santokhi over hoe deze zaak aangepakt moet worden en of Bouterse wel of niet opgeroepen zal worden voor verhoor. Als Juspol staat hij ready om de adviezen van de leiding van het land op te volgen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: