Aanstaande Ambassadeur Rajendre Khargi krijgt bezoek van diverse organisaties

De aangewezen ambassadeur van Suriname naar Nederland, Rajendre Khargi, heeft onlangs diverse sociaal-maatschappelijke organisaties in ons land ontvangen en gesprekken gevoerd. Khargi kreeg bezoek van onder andere Act Now Foundation waar er is gesproken over de primaire focus van die organisatie. Startup Huddle Paramaribo, Global Entrepreneurship Week en Female Led Innovative Rural Startups, zijn drie van de projecten die tijdens dit gesprek belicht zijn. Khargi heeft zijn ondersteuning toegezegd met de hoop op een vruchtbare samenwerking. Verder bezochten vertegenwoordigers van Het Surinaams Knutselhoekje hem. Ook vertegenwoordigers van het buurthuis Stibula hebben Khargi bezocht. Tijdens de ontmoeting is er gesproken over hoe de sport en recreatieactiviteiten binnen Stibula bijdragen aan de ontwikkeling van de buurt.  Maar ook over grote dosis motivatie die de vrijwilligers hebben om dagelijks bezig te zijn met buurtwerk. Zowel de ambassadeur als de vertegenwoordigers van de andere organisaties geloven erin dat door samen te werken grote doelen bereikt kunnen worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: