Vijf personen lopen steekwonden op bij ruzie onder vrienden over hun partners

Bij een steekpartij afgelopen zondagavond tussen twee groepen vrienden in de Bagabagastraat te Blauwgrond raakten vijf personen gewond, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdag 2 december.

Agenten van het bureau Geyersvlijt troffen na een melding vijf gewonden aan, die in een ambulance zijn vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling konden vier al naar huis, terwijl de 34-jarige E.G. ter verpleging moest worden opgenomen, aldus de politie.

Onderzoek wees uit, dat de vrienden onderling ruzie kregen over hun partners. Eén van ze werd boos en bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij zijn een ander steekwonden toebracht. De anderen, die zich bemoeiden met de zaak, liepen ook steekwonden op.

De verdachte, de 33-jarige Cubaan A.D., werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. A.D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: