Pakkettendiensten druk in deze periode

“Een pakketje in orde maken voor de feestdagen is ook een manier om de feestdagen te delen met je geliefden in een ander land”, zegt burger Cello aan de krant. Hij is niet de enige. De meeste burgers geven aan dat ze deze dagen inkopen doen om te posten. Kleding met daarop de herdenking van Suriname, chipssoorten, pinda en vruchten worden vaak gestuurd voor familie in het buitenland, zegt een andere burger. “Inmiddels heb ik mijn pakket al ontvangen, dus een verrassing naar mijn familie toe kan ook. Wij leven in een zware tijd nu. Elkaar zien gaan niet lukken, maar een gebaar dat we elkaar liefhebben en ondersteunen doet veel”, zegt de burger.

Ook zijn de pakkettendiensten in deze tijden extra druk. In deze periode zie je de enorme drukte voor de pakkettendiensten, waar men hun pakketten ontvangt en verstuurt naar vrienden en families. Mahinder gaf aan dat het wel voor een drukte zorgt, wat nu helemaal gevaarlijk is. Maar zolang de mensen de maatregelen strak opvolgen en geen last zijn voor derden, dan komt het goed.  Mahinder die zelf bij een postkantoor werkt, geeft aan dat ertussendoor ook ongerief ontstaat bij het ophalen van pakketten, maar dat die na goed  communiceren wel op gelost wordt. “Ik hoop in ieder geval dat het komend jaar anders zal gaan. Uiteindelijk wil ik niet alleen posten, maar mijn families ook persoonlijk zien, dat nu heel moeilijk uitkomt”, zegt Cello.  

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: