Dc Bansi-Durga en leiding RGD bespreken betere samenwerking voor dienstverlening Saramacca

Op 27 november heeft de waarnemend directeur van RGD, Nishita Gajadien, samen met haar staf een kennismakingsbezoek gehouden in het district Saramacca. De dc van dit district, Sherin Bansi-Durga, heeft de delegatie ontvangen bij de dependance van het commissariaat te Jarikaba. Bij deze bijeenkomst is er gesproken over onder andere de dienstverlening van RGD naar de gemeenschap toe in de in totaal 8 poliklinieken in Saramacca. Daarnaast zijn er onderlinge afspraken gemaakt ten einde een betere samenwerking te bewerkstelligen tussen het commissariaat en RGD.

Er is altijd al een samenwerking geweest tussen de RGD en het commissariaat, zo zijn er in het verleden manschappen ter beschikking gesteld voor RGD voor het opknappen en restaureren van poliklinieken en dienstwoningen. Deze samenwerking zal voortgang genieten. De dc en de delegatie van RGD hebben vergaderd onder een pinakamp dat gebruikt wordt als een wachtruimte van de dependance van het commissariaat te Jarikaba. Dit vanwege het feit dat de kantoorruimte van het commissariaat te klein is om delegaties te ontvangen. De directeur van RGD en de rest van de delegatie vonden het zeer aangenaam om onder een pinakamp te vergaderen. Ook RGD is geïnteresseerd in zo een pinakamp bij de poliklinieken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: