Sunny Singh als Laxman in Adipurush

Om Raut is helemaal klaar om het publiek te verbluffen met nog een ander gigantisch project, Adipurush. De film is gebaseerd op de legendes van Ramayan met Prabhas die de rol van Ram vertolkt, Saif Ali Khan als Lankesh, Kriti Sanon als Sita. Hoewel er veel berichten waren over wie  Sita zou zijn, met actrices als Anushka Sharma, Keerthy Suresh, Anushka Shetty en meer, werd eerder vanmorgen gemeld dat Kriti Sanon de rol van Sita zal vertolken.

Wat betreft de rol van Laxman, heeft  regisseur Om Raut Sunny Singh bekend van Pyaar Ka Punchnama en Sonu Ke Titu Ki Sweety, aan boord gehaald. De acteur is extatisch om de rol van Laxman te spelen en in dit project te schitteren. Hij heeft ook zijn opwinding uitgesproken om met zulke geweldige acteurs in Adipurush te werken. Hoewel de sterren naar verwachting binnenkort beginnen met opnamen, wordt de film op 11 augustus 2022 uitgebracht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: