Karisma Kapoor’s nieuwste bericht

Zaterdag trakteerde Karisma Kapoor haar fans op een leuke foto via Instagram. Het monochrome plaatje bewijst weer eens waarom ze de belichaming van schoonheid wordt genoemd. Karisma schreef, “Begin elke dag met dankbaarheid” en het zal je zeker een positieve vibe geven temidden van alle negativiteit die ons omringt, vooral in deze COVID-19 pandemie.

De Bollywood-actrice liet vrijdag fans weten dat ze niet kan wachten om afscheid te nemen van het jaar 2020. Karisma had een foto gepost met een zwart T-shirt en een blauw uitlopende spijkerbroek terwijl ze met haar hand naar de camera zwaaide, en het leek erop dat ze dit jaar ‘bye’ wilde zeggen. “Kan niet wachten om afscheid te nemen van dit jaar,” had ze de post bijgeschreven.

De actrice had ook een emotioneel eerbetoon aan Maradona die eerder deze week overleed  en postte een foto van zichzelf met de voetballegende en schreef: “Had de eer om deze legende te ontmoeten RiP #diegomaradona”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: