Akshay Kumar en Arshad Warsi werken voor het eerst samen in Bachchan Pandey

Zowel Akshay Kumar als Arshad Warsi staan bekend om hun onberispelijke komische timing en zijn toevallig twee van de beste in het genre. Echter, hoe schokkend het ook klinkt, ze hebben nooit samen schermruimte gedeeld. Hoewel Arshad Warsi en Akshay Kumar deel uitmaken van de Jolly L. L. B-franchise, hebben ze respectievelijk in deel één en twee de hoofdrol gespeeld, waardoor ze geen kans maakten om schermruimte te delen.

Sajid Nadiadwala gaat hierin verandering brengen met zijn aanstaande film Bachchan Pandey. Akshay Kumar had de film eerder dit jaar aangekondigd. Kriti Sanon is zijn leading lady en Akshay Kumar zal ook voor het eerst het scherm delen met Arshad Warsi. Akshay heeft onlangs opnamen gedaan voor BellBottom verpakt en gaat beginnen met de shoot voor Bachchan Pandey in januari 2021 in Jaisalmer.

Met Farhad Samji als regisseur zal Bachchan Pandey een andere samenwerking met het regisseur-productie-acteur trio markeren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: