“Telesur houdt ons de realiteit voor ogen”

Uit het dagboek van een consument: “Ik weet dat de mens geen prediker wil hebben, iemand die zwaar op de hand is, preekt over menselijke verdorvenheid en eeuwige verdoemenis. De bevolking wil geen spiegel worden voorgehouden, waardoor het verkeerde van zijn of haar gedrag wordt blootgelegd. Het onvergankelijk eeuwig leed dat Suriname is aangedaan, is onacceptabel. De wantoestand van Bouterse is niet te verteren. De consument moet het zwaar bekopen.”

Moordende vaste lasten

“26 november moest ik bij Telesur SRD 572,88 neertellen voor telefoon en internetvoorziening. Vergeleken met de rekening van de vorige maand, houdt dat een verhoging van iets meer dan 100% in. Telesur houdt ons met prijsverhoging de realiteit van het NDP-wanbestuur voor ogen. De rekening is hoog. Woning-, water-, en elektriciteitslasten, zijn eveneens moordend en de prijzen in de winkels worden dagelijks omhoog geschroefd.”

Georganiseerde misdaad

“De zware jongens, geharde misdadigers, politieke kopstukken en personen in hoge posities die in georganiseerd verband het land hebben geplunderd, achtten zich onschendbaar. De verdachte Hoefdraad is ondergedoken. Deze plunderaar heeft het niet alleen gedaan. Er is sprake van georganiseerde misdaad, waarbij het top van het land betrokken was. Politioneel en justitieel onderzoek wordt tegengewerkt. De aanhouding van Adhin doet mij daaraan denken. Bij elke beschuldiging en aanhouding van personen uit het NDP-kamp zal er fel gereageerd en de grote onschuldige uitgehangen worden.”

De inlichtingendienst van Bouterse

“De NDP heeft bij monde van haar leider meerdere keren in het openbaar verklaard, dat hij alles weet wat er gaande is in het land. Niets gaat hem ongemerkt voorbij. Hij hoort en weet alles. Zijn inlichtingendiensten werden de hemel in geprezen. Het zijn dezelfde inlichtingendiensten onder wiens wacht het aan Hoefdraad is gelukt om te verdwijnen, zonder een spoor achter te laten. Het is niet vreemd dat de samenleving ervan overtuigd is, dat Hoefdraad de hand boven het hoofd wordt gehouden.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: