Paramaribo ZOO neemt afscheid van trouwe medewerkster

“Linda waka bun”

De verslagenheid in de Paramaribo ZOO is groot. Al een aantal dagen rouwen de medewerkers, directeur en het bestuur om het verlies van hun trouwe medewerkster, Linda Diana Swedo Banda. 10 jaar gaf zij haar krachten aan de dierentuin. Op 16 november verruilde ze vrij plotseling het tijdelijke met het eeuwige.  De echtgenote, moeder en oma werd door de directeur van de ZOO nog voor de laatste keer toegesproken in het bijzijn van haar familie, vrienden en collega’s. “We bidden tot God voor haar eeuwige rust en dat haar familie dit leed kan dragen. Linda waka bun” zei een geëmotioneerde Altenberg. Hierna werd zei naar haar laatste rustplaats gevoerd bij de RK Begraafplaats terwijl er paarse ballonnen werden losgelaten. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: