Opgepakte avondklok overtreedster (22) blijkt ook gezocht te worden voor mishandeling

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van het Korps Politie Suriname heeft maandag 23 november de 22-jarige D.P. als lockdown overtreedster opgepakt en overgebracht naar de Politie Academie aan de Commewijnestraat. Daar bleek, dat de vrouw door de politie van Flora werd gezocht voor mishandeling. Zij werd meteen overgebracht naar het politiebureau Flora.

De jonge vrouw wordt ervan verdacht in gezelschap van twee andere vrouwen de 33-jarige J.R. op vrijdag 23 oktober in de Floralaan te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep hierbij een steekwond op en moest medisch worden behandeld.

Volgens verklaring van het slachtoffer was zij op 23 oktober op weg naar huis en reed in haar auto over de Floralaan. Plotseling werd zij klemgereden door een auto met drie vrouwen er in. Het drietal verweet J.R. een verkeerde inhaalmanoeuvre te hebben gemaakt in de Koningstraat en dat zij hun voertuig bijna had aangereden.

J.R. wilde haar weg verder vervolgen, maar werd door de drie vrouwen aangevallen en mishandeld. Het trio, dat gewapend was met twee scherpe voorwerpen, brachten haar een steekwond toe. Bij aankomst van de politie van het bureau Flora werd het drietal niet aangetroffen.

Op de locatie van het steekincident werd wel door de politie een scherp voorwerp aangetroffen en inbeslaggenomen.  Volgens verklaring van het slachtoffer is alleen de 22-jarige D.P. bij haar bekend. De twee andere dames kent ze niet.

Bij de voorgeleiding heeft D.P. bekend het strafbare feit te hebben gepleegd en dat de twee dames die bij haar waren niets te maken hebben met de zaak. Na overleg met het Openbaar Ministerie is D.P. in verzekering gesteld. De twee andere dames worden nog gezocht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: