Multifunctionele hal AIM wederom in gebruik genomen

De multifunctionele hal van de islamitische organisatie Ahmadia Anjuman Isha’at Islam Meerzorg is afgelopen zaterdag wederom in gebruik genomen. De hal is geheel opnieuw opgetrokken. Het is gelegen naast de moskee van de islamitische organisatie te Weg naar Peperpot nummer 55. Tijdens de grand heropening waren onder anderen de burgervader van het district, Mohamedshafiek Radjab, en VHP-parlementariër van het district Roy Mohan, samen met vele leden van de organisatie aanwezig. Diverse religieuze organisaties waren ook uitgenodigd. Het programma begon met recitatie uit de heilige Qur’an, gevolgd door felicitatieboodschappen. Het geheel werd gedaan onder navolging van de covid-19 protocollen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: