Burgers komen aan hun trekken bij Black Friday acties

Veel burgers zijn aan hun trekken gekomen tijdens  de  verschillende Black Friday acties.  Enkele burgers geven aan dat zij naar deze dagen toe hebben gespaard. “De prijzen van bepaalde apparaten zijn scherp verhoogd en na het betalen van je vaste lasten kan je niet echt vrij bewegen om dingen in het huis te vervangen. Ik keek al een tijd naar een bankstel en met de actie heb ik nu een kunnen kopen. Ik had het vorig jaar niet gehaald bij de actie, dus heb ik al die maanden kunnen sparen. Het werd wel een beetje zwaar de afgelopen maanden door de situatie, maar bleef mijn best doen. Je kan wel vaak genoeg dingen op afbetaling nemen, maar dat ik nu maandelijks iets uit mijn salaris ga missen kan ik niet permitteren. Misschien als het een beetje anders loopt, zal ik weer erover nadenken.  Een andere burger gaf aan dat zij ook gebruik gaat maken van de actie, maar ze niet weet welke inkopen zij gaat doen. “De acties van alle winkels trekken mij aan, maar ik kijk nog even door waar ik aan mijn trekken komt”. Een winkeleigenaar gaf aan dat er dagelijks klanten zijn maar dat je op deze dagen wel wat extra aanloop krijgt. De actie duur maar een paar dagen, dus je ziet heel veel mensen zo snel mogelijk kopen wat zij nodig hebben.  Voor veel ondernemers die mee doen aan de actie zijn het drukke dagen geweest, “maar zolang je tevreden klanten hebt is alles de moeite waard”.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: