Begrafenismedewerker biedt excuses aan na selfie met lichaam Maradona

e begrafenismedewerker die ontslagen is na het nemen van een selfie met het lichaam van Diego Maradona heeft zijn excuses aangeboden. BBC meldt dat medewerker om vergiffenis heeft gevraagd.

Claudio, zoals de begrafenismedewerker heet, heeft samen met zijn zoon en een derde persoon foto’s gemaakt met het lichaam van Maradona. Op de foto’s is te zien hoe de zoon van Claudio zijn duim omhoog steekt. Het online verschijnen van deze foto’s heeft tot veel woede geleid. Zo heeft de advocaat van wijlen Maradona gesteld dat hij actie tegen de makers van de foto’s gaat ondernemen.

Het uitvaartcentrum Sepelios Pinier stelde dat de drie mannen van buitenaf ingehuurd waren en hadden meegeholpen met het dragen van de kist. De manager van het uitvaartcentrum vertelde dat zijn bedrijf al eerder uitvaarten voor andere leden van de Maradona-familie heeft georganiseerd.

Maradona overleed eerder deze week aan een hartfalen. Hij had al langer te kampen met gezondheidsproblemen en werd in november nog geopereerd aan een bloedprop in zijn hersenen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: