Man (59) door overvaller doodgestoken in Wilhelminastraat

De 59-jarige Randjiet Kisoensingh is woensdagavond in de Wilhelminastraat te Paramaribo doodgestoken door een overvaller, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag.

De politie van het bureau Centrum kreeg van het Command Center een melding van een beroving in de Wilhelminastraat ter hoogte van On The Run. Daar aangekomen troffen agenten het levenloos lichaam van de Kisoensingh met een steekwond in de borstkas aan.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Kisoensingh samen met zijn 54-jarige vriend L.S vanuit Nickerie naar Paramaribo was afgereisd in verband met de viering van Srefidensi. Zij stonden op het punt weer te vertrekken en liepen terug naar hun auto in de Wilhelminastraat.

Kisoensingh nam plaats achter het stuur, terwijl L.S nog naast het voertuig stond. Op dat moment werden zij overvallen door twee mannen van wie één gewapend was met een scherp voorwerp. Onder bedreiging werd van L.S een mobiele telefoon en SRD 500 weggenomen.

Kisoensingh raakte vermoedelijk in een stribbeling met één van de overvallers, waarbij hem een steekwond werd toegebracht. L.S. bleef ongedeerd. Een arts stelde de dood vast, waarna het lichaam van Kisoensingh na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag is genomen.

Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: