In Suriname gevestigde Guyanese verkoopster met cocaïne aangehouden op Cheddi Jagan Airport

T.B., een Guyanese voedselverkoopster die in Suriname woont, is gearresteerd in verband met de ontdekking van 1,9 kilo cocaïne in haar bagage kort voordat ze aan boord ging van een vlucht naar New York, meldt de Guyanese Anti-drugs eenheid, de Customs Anti-Narcotics Unit (Canu). De moeder van zeven kinderen is geïdentificeerd als de 42-jarige T.B. Ze vertelde de onderzoekers dat ze voedselverkoopster is in Paramaribo en dat ze woont aan de Condorstraat in Paramaribo. Canu zei dat de vrouw in de avond van maandag 23 november werd gearresteerd nadat agenten de vermoedelijke cocaïne ‘netjes verborgen in holtes van een boek, make-up, persoonlijke spullen en kantoorbenodigdheden’ hadden ontdekt. “De officier heeft twee koffers en haar handbagage doorzocht en een aantal voorwerpen zijn onderzocht. Daarin werd witachtige substanties gevonden waarvan wordt vermoed dat het cocaïne is. De vrouw, die zei dat ze de afgelopen zes jaar in Suriname heeft gewoond en regelmatig terugkeert naar Guyana om aan immigratieverplichtingen te voldoen, was een vertrekkende passagier die was geboekt om via Eastern Airlines naar JFK New York te reizen. Ze reisde onlangs van Suriname naar Guyana, aldus Guyanese media.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: