Gros van bushouders heeft Covid-geld ontvangen

De TCT-minister Albert Jubithana heeft zich aan zijn afspraak gehouden: het gros van de bushouders heeft een deel van het Covid-geld vorige week ontvangen. De bushouders hebben lang aan de weg getimmerd om de beloofde resterende vergoeding, voor de geleden schade door Covid-19, van de grond te krijgen. Zoals reeds was aangegeven is de betaling niet via PLO, maar via TCT gegaan. Er rest nu nog een vergoeding voor 2 maanden.

In juni van het huidig jaar is in totaal SRD 5.4 miljoen uit het Noodfonds beschikbaar gesteld aan PLO. Dit betrof de lockdownvergoeding waarbij de bushouders SRD 3.995 hebben ontvangen, zowel voor mei als juni. Vorige week heeft de overheid weer 2 maanden vergoed uit de inkomstenderving van 6 maanden. Wanneer voor de resterende 2 maanden uitbetaald wordt, is nog niet duidelijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: