BREAKING: OM vraagt DNA om Adhin in staat van beschuldiging te stellen

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag een verzoek ingediend bij De Nationale Assemblee (DNA) om ex-vicepresident tevens NDP-parlementariër Ashwin Adhin in staat van beschuldiging te stellen. De NDP-topper  wordt verdacht van valsheid in geschrifte, verduistering en vernieling van staatsgoederen, waaronder media-apparatuur van het kabinet van de vicepresident. De vordering geeft een opsomming van de strafbare feiten aan, zoals uit het ingesteld strafrechtelijk onderzoek is gebleken. Het OM wil dat DNA een besluit neemt over de vervolging van Adhin als gewezen ambtsdrager. Adhin werd op 24 november op last van het Hof van Justitie vrijgelaten, nadat hij 9 dagen heeft vastgezeten in voorarrest.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: