Tariefaanpassing PLO niet van de baan

Nieuwe kostencalculatie komt volgende week

De onderhandelingen tussen de TCT-minister Albert Jubithana en PLO zijn al gestart. Hiermee is de tariefaanpassing niet van de baan. Volgende week presenteert PLO weer een kostencalculatie. Hoe hoog het tarief zal worden, is niet duidelijk. Met de komst van de nieuwe regering is er een stop gezet achter de brandstofcompensatie terwijl de met zeer veel moeite tot stand gekomen nieuwe tarieven binnen 24 uren achterhaald bleken te zijn door de verhoging van de benzineprijs. De benzineprijs is boven de SRD 10 uitgestegen. De passagiers hebben het liefst dat de brandstofcompensatie gehandhaafd blijft, zodat de druk op hen afneemt. De regering is echter resoluut dat de brandstofcompensatie niet meer geboden kan worden, wat dus betekent dat hogere tarieven onvermijdbaar zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: