PAHO/WHO en Bloedbank versterken relaties

Vertegenwoordigers van de PAHO/WHO hebben gisteren wederom presentjes ten behoeve van bloeddonoren en beschermingsmiddelen (PPE) overhandigd aan de Nationale Bloedbank van het Surinaamse Rode Kruis. De presentjes worden gegeven aan de bloeddonoren als teken van dank en waardering voor hun belangeloze bijdrage aan hun zieke medemens. Met de beschermingsmiddelen garandeert de Bloedbank dat haar medewerkers op een veilige en verantwoorde manier kunnen werken, vooral in de periode waarbij de Covid-19 pandemie nog niet voor bij is. Het Surinaamse Rode Kruis (SRK) heeft een jarenlange samenwerking met de PAHO/WHO, die het bloedprogramma ondersteund. Beide organisaties benadrukken de noodzaak voor vrijwilliger regelmatige bloeddonaties het gehele jaar door, om zodoende een adequate bloedvoorraad te behouden en dat men te allen tijde toegang heeft tot veilige vloedtransfusies.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: