Arnod Macnack vierde 100ste jaardag

Arnod Macnack heeft afgelopen maandag samen met zijn geliefden zijn 100ste jaardag gevierd. Macnack, die ook oudste lid is van BBGO, zag het levenslicht op 23 november 1920. Macnack kan op deze gezegende leeftijd niet zo goed zien en lopen. Samen met zijn echtgenote, die 9 jaren na hem het levenslicht zag, heeft hij 2 kinderen verwekt, waarvan 1 inmiddels is overleden. Tijdens een gesprek geeft zijn achternicht, Vanessa Gardt-Cicilson, aan dat hij 7 kleinkinderen heeft en 6 jaren bij haar inwoont. Voorheen bleef Macnack samen met zijn echtgenote te Zorg en Hoop. Nadat zijn echtgenote overleed, bleef hij 3 jaren alleen. Na een aanval kon hij niet meer alleen wonen en woont nu in met zijn achternicht te Geyersvlijt. Volgens Vanessa is haar grootoom altijd positief geweest. Hij is ook fit geweest en heeft alles te voet gedaan. Zij benadrukt dat hij veel bewoog. Door covid was Vanessa wel angstig, maar heeft intussen alles onder de knieën en volgt de maatregelen strak. Verder geeft de achternicht aan dat Macnack geen vleeseter geweest is. Hij houdt veel van vis. “Ik ben God dankbaar voor het mogen vieren van de 100ste jaardag van mijn grootoom, die ik ook als vaderfiguur zie.” Zij adviseert eenieder om gezond te eten en te bewegen. “Als wij positief naar het leven kijken, dan lukt altijd alles.”

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: