Guyanese president Irfaan Ali in Suriname gearriveerd voor viering 45 jaar onafhankelijkheid

De president van Guyana, Irfaan Ali, is maandag met First Lady Arya Ali en zijn delegatie, gearriveerd in Suriname. Hij zal de festiviteiten bijwonen in het kader van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid. 

Op de Johan Adolf Pengelluchthaven werd president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

President Ali wordt dinsdag ontvangen worden door president Chandrikapersad Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten.  Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: