Drie personen dinsdag positief getest op Covid-19 en een patiënt overleden

Drie persoon zijn dinsdag besmet met het Covid-19 virus, aldus de ‘s avonds bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn die dag 78 tests uitgevoerd. Vier patiënten zijn genezen verklaard. Helaas is een patiënt overleden aan het virus. Het aantal sterfgevallen sinds de aanvang van de pandemie medio maart bedraagt nu 117.

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 18. 963 Personen, niet positief getest, bevinden zich nu in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 3, en 10 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 5 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.300.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: