Verdienen door verkoop van bloemen en planten

“Door het verkopen van bloemen of planten kan je toch wel wat verdienen. De verkoop gaat niet zo aardig als voeding, maar van tijd tot tijd wel”, zegt een verkoopster, die bloemen en planten langs de straat verkoopt.  De verkoopster gaf aan dat zij normaal van huis uit verkocht, maar door de situatie probeerde zij iets meer te doen om zo ook meer te verdienen. “Zo kunnen mensen van verschillenden buurten ook genieten van andere planten, die zij nog niet hebben. Het kopen van planten ziet men nu niet echt als prioriteit na al die verhogingen en zo. Maar er zijn wel anderen ertussen, die hun erf of omgeving een ander gezicht willen geven. Eenieder denkt anders. Als wij allen dezelfde gedachten zouden hebben, zouden dingen wel een beetje mislopen.” Vergeleken met vroeger zijn de prijzen wel verschillend. Je kon vroeger nog voor SRD 25 een plantje vinden; nu misschien voor SRD 50 of SRD 75 voor dezelfde plant. De prijzen zijn overal verschillend dus een groot verschil kan je soms wel opmerken, benadrukt de verkoopster. “De zorg voor de planten en bloemen is ook duur nu, maar als je van de vruchten wil genieten denk ik wel dat het waard is. Ik hoop net als velen dat het makkelijker wordt in het land, want met dit klein beetje nu kom je helemaal niet uit.”

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: