Sheraldo Becker nieuwe aanwinst Natio

Union Berlin aanvaller Sheraldo Becker (25) is door bondscoach Dean Gorre opgeroepen voor de nationale voetbalselectie. Sheraldo Becker heeft tot dusver een zeer goed seizoen achter de rug. Hij scoorde 1 doelpunt in 6 wedstrijden en gaf 2 assists. Sheraldo Becker: “Wat betreft het nationale team, ik kom in aanmerking om voor 2 teams te spelen: Nederland en Suriname. Ik kreeg onlangs een telefoontje van de Surinaamse trainer, Dean Gorré, die zei dat ze me wilden hebben. Ze spelen de Gold Cup in 2021 en kwalificeren zich dan voor het WK 2022. Dat klinkt goed en ik denk dat ik voor Suriname ga spelen.” Voor Nederland speelde Becker in jeugdcompetities (U-16 tot en met U-20). Nu zou de concurrentie in het elftal hem te groot moeten zijn. De internationale ambities van Becker vallen misschien niet zo goed bij Union. Het risico op letsels neemt toe. En langere reizen in corona-tijden brengen ook risico’s met zich mee voor de huidige vaste speler.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: