Niet alleen verkoop van groente langs de straten

Niet alleen groentesoorten worden langs de straat verkocht, maar ook aardvruchten en olie. Het is enkele burgers opgevallen dat de groenteverkopers aan het afnemen zijn en in plaats daarvan standhouders komen, die aardvruchten verkopen en oliesoorten, melasse, pimba en nootsoorten. Tijdens een gesprek geven enkele van de standhouders aan dat de producten die zij gekozen hebben om te verkopen langer meegaan of blijven voor de verkoop. “Bladgroente kan je niet de volgende dag zetten om te verkopen. Sopropo of boulanger kunnen nog, maar die worden deze dagen niet zoveel verkocht als bladgroente. En als je veel bladgroente hebt, dan zit je vaak genoeg ermee. Ook moet je de bladgroente steeds nat maken vanwege de extra hitte nu. Als je zes uur of zeven uur al begint met de verkoop kan je de bladgroente niet tot twaalf uur houden. In het begin waren er alleen groenteverkopers, dus ik dacht dat ik het toch anders zal doen”, zegt de standhouder.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: