Hugo Blanker: Landsdienaren desnoods overuren laten werken

De Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM) heeft er begrip voor wanneer medewerkers van het directoraat, dat tegenwoordig ook Openbaar Groen genoemd wordt, participeren aan een aangekondigde protestdemonstratie van landsdienaren. Bondsvoorzitter Hugo Blanker: “De ABPM staat volledig achter de eisen en acties van de Werknemers Organisatie Openbare Werken (WOOW).”

Uitbetaling stagneert

Voor wat Milieubeheer betreft wordt gemeld, dat er zaken in de realisatiefase verkeren. Als gevolg van late doorgeleiding van rapportage naar en vanuit de bond is de daadwerkelijke uitbetaling van de eerste groep niet gehaald voor november. Zoals het er nu voorstaat zullen de tegoeden in december worden uitbetaald. Blanker: “De minister van Openbare Werken Transport en Communicatie wil het compleet dossier zien. De bond is het daarmee eens. De bewindsman zou erop moeten toezien, dat de afdelingshoofden en hun medewerkers tempo maken. Er wordt intensieve medewerking verwacht van de leidinggevende in de districten. Als het moet, moet de opdracht tot overwerk gegeven worden.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: