Fietstocht en wielerrace te DDB Highway

Op zondag 29 november organiseert Fietsen Tour Suriname de eerste editie van de fietstocht en wielerrace op de Desiré Delano Bouterse Highway met afstanden vanaf 5 km – 80 km. Er wordt alleen gefietst op de highway. Alle deelnemers moeten zich aanmelden op de kruising van de Kennedyweg en de nieuwe Highway. De organisatie zorgt voor fietsen voor degenen die niet in het bezit zijn van één. De laatste inschrijfdag is dinsdag 24 november.

Ruben Forster van de organisatie deelde mee dat deze fietstocht en wielerrace voor het eerst gehouden wordt. De bedoeling is een concept te ontwikkelen dat gezamenlijk bewegen stimuleert. “Ons motto is samen bewegen = samen gezond leven.” Het moet volgens de organisatie een terugkerend evenement worden. De wielerrace start tussen 08.00 uur en 10.30 uur en de fietstocht start tussen 14.00 uur en 17.00 uur. De highway wordt op deze dag gedeeltelijk afgesloten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: