Drie personen dinsdag besmet met Covid-19 en weer één patiënt overleden

Drie personen zijn dinsdag besmet met het Covid-19 virus, aldus de ‘s avonds bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn dinsdag 146 tests uitgevoerd. Negen patiënten zijn genezen verklaard en er is helaas weer een dode te betreuren, waardoor het aantal overleden personen aan het virus nu 116 bedraagt. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 18 en dat waren er maandag nog 30. 767 Personen, niet positief getest, bevinden zich in quarantaine, dat waren er maandag nog 528.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 4, en 10 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 4 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.278.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: