Reactie op artikel over Pompgemaal Wageningen

Op vrijdag 13 November heb ik een artikel gelezen, waarin dhr. Doekhie fel heeft gereageerd in de kwestie van het pompgemaal te Wageningen. Ik vind het wel terecht en ben 100 % eens met hetgeen wat hij heeft aangehaald.

Als oude medewerker van L.V.V. Nickerie had ik de functie van hoofd afdeling mechanisatie. En Pompgemaal Wageningen was onder  mijn beheer. Ik ken het pompgemaal van A tot Z, van huis uit ben ik werktuigbouwkundige en als specialisatie pompen.

Ik heb een paar volksvertegenwoordigers benaderd om over die pompen te praten, maar helaas heeft niemand gereageerd. Ondanks dat ik niet meer bij L.V.V Nickerie ben, wil ik toch heel graag mijn bijdrage hieraan leveren voor het land en het volk. Ik weet ook dat de minister van L.V.V dhr. Sewdien zijn uiterst best doet om de agrarische sector in place te zetten, maar hij krijgt de medewerking van zijn medewerkers niet. Als hij de zogenaamde deskundigen bij L.V.V Nickerie niet vervangt, zal hij altijd deze taferelen krijgen en dat de sector dieper en dieper in de dal zal terecht komen.

Informatie heeft mij bereikt dat de pompen totaal zijn vernietigd. Die kunnen wel hersteld worden, maar voor dit seizoen is het niet meer mogelijk. Om de pompen goed te kunnen repareren duurt het minimaal twee tot twee en een halve maand. Maar er zijn wel mogelijkheden om dit seizoen de boeren van Wageningen en Middenstandspolder van zoetwater te voorzien, er moeten een aantal ingrepen gedaan worden.

Ik ben bereid 1 x 24 uur om met de minister te praten en hij kan mij bereiken op het nummer 8131022. Tot slot, ik ondersteun de minister in alle tijden als het gaat om het pompgemaal en de agrarische sector. 

Met vriendelijke groeten,

D. Pontjosentono

(oud medewerker L.V.V)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: