Verkoop langs de straat neemt deze dagen af

“De verkoop langs de straat gaat deze dagen helemaal niet. De afgelopen maanden konden wij nog van geluk spreken, maar vanwege de vele concurrenten is het verkopen moeilijker geworden”, geven enkele standhouders langs de straat aan. “De meeste mensen die zonder inkomsten zaten door de situatie, zochten een uitweg om te verdienen. Verkopen langs de weg leek een goede optie. Nu zie je heel veel mensen groente verkopen. Soms zie je in een straat misschien tien standjes met groente of fruitverkopers. Daar heeft de klant genoeg keus te maken bij wie hij of zij boodschappen wil doen. Maar het loopt wel mis voor ons allen”, benadrukt een standhouder. “De meeste van ons verkopen helemaal niet en door de hele dag te zitten met de spullen verlies je ook. Je kan de meeste groenten waaronder de bladgroenten niet meer verkopen op de volgende dag als het zo lang heeft gelegen in de zon.”

“Op een of andere manier probeert eenieder te overleven”, zegt een andere standhouder. “Ik vind het wel heel knap dat men in zo een korte tijd vooruitdenkt om op een positieve manier te verdienen, je ziet dat er geprobeerd wordt. Alleen moeten die gedachten verder gaan, dus out of the box”, benadrukt de andere standhouder. “Als drie tot vier mensen in een straat met dezelfde business gestart zijn dan denk ik niet dat je hetzelfde wil doen. Het loopt misschien goed in het begin, maar loopt uiteindelijk toch mis net als bij ons. Maar ik adviseer eenieder zijn of haar hoofd boven water te houden. Na slechte tijden ga je ook betere tijden tegenkomen. Het ligt misschien ook aan het budget van de klanten en de toestand, maar betere dagen komen wij wel tegen.”

TM      

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: