Stichting Red Su deelt Divalibollen uit

In het kader van Divali heeft de stichting Red Su onder leiding van Asiskumar Gajadien 10.000 Divalibollen verdeeld. Hierbij zijn ook de kinder- en bejaardentehuizen meegenomen, die additioneel voorzien zijn van neus- en mondkapjes. Vanwege de COVID-19 situatie heeft de stichting gekozen voor goed verpakte bollen dan grote divalibroden. Gajadien is niet alleen de sponsoren en zijn medebestuursleden dankbaar, maar ook de personen die mede geholpen hebben met de distributie. “Het gebaar, ondanks de hoge vervoerskosten, hebben de begunstigden erg gewaardeerd. Het zijn niet die zeven hapjes, maar de liefde welke wordt benadrukt naar onze medemens bij deze gelegenheden. Er moet altijd hoop zijn voor een beter tijdspad”, stelt de voorzitter. De stichting Red Su zal middels de vele projecten die zij uitvoert, de samenleving op gepaste wijze blijven dienen. Aan de gehele samenleving wordt een Shubh Divali toegewenst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: