Man aangehouden die betalingen verricht met valse buitenlandse valuta

Agenten van de Recherche Regio Midden hebben afgelopen woensdag O.B. aangehouden. Enkele straatventers uit de districten Paramaribo, Wanica en Para hadden aangifte tegen de man gedaan, die de afgelopen periode betalingen deed met valse biljetten, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Na een ingesteld onderzoek en aan de hand van de beschrijving van de verdachte kwam O.B. in beeld. Hij zag kans de benadeelden met valse biljetten van US$ 100, SRD 100 en Euro 20 te betalen.

De verdachte werd na aanhouding ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is O.B. in verzekering gesteld. Eventuele benadeelden kunnen alsnog aangifte doen, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: