Tweede verdachte in dodelijke steekpartij te Oude Charlesburg aangehouden

In het onderzoek naar de steekpartij waarbij de 25-jarige Pascal Mac Andrew dood in een woning te Oude Charlesburg werd aangetroffen, is maandag een tweede verdachte aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname.

Het gaat om de 24-jarige G.S. die door het Regio Bijstand Team Paramaribo werd opgespoord en aangehouden. Hij is de huidige vriend van de 16-jarige A.A., het meisje dat eerder in deze zaak is aangehouden. Het vermoeden bestaat dat zowel G.S. als A.A. betrokken zijn geweest bij de steekpartij.

Hangende het onderzoek is S. overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Bij de voorgeleiding heeft hij een bekentenis afgelegd.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is ook S. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: