Twee verdachten van woninginbraken aangehouden

De recherche van Regio Oost heeft twee verdachten van een aantal woninginbraken aangehouden. Aangiften van woninginbraken waren door de politie te Nieuw-Amsterdam overgedragen aan de recherche van Regio Oost, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, woensdag 11 november.

Uit de verschillende aangiften bleek, dat de verdachten steeds weer dezelfde werkwijze hadden toegepast. Recherche Oost werkte één aangifte uit inzake een inbraak in een woning waarbij de daders er vandoor zijn gegaan met een televisietoestel, een laptop, een gouden halsketting en een mobiele telefoon. 

Tijdens het onderzoek kwamen op camerabeelden een auto en de 28-jarige verdachte M.W. in beeld. Hij werd opgespoord en zondag 1 november aangehouden. De man bleek een bekende van de politie te zijn. Hij heeft bekend drie woninginbraken te hebben gepleegd met een kompaan. 

De kompaan J.G. (33) werd dinsdag 3 november aangehouden. Hij heeft bekend samen met M.W. woninginbraken te hebben gepleegd.

Beide verdachten zijn hangende het verdere onderzoek na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: