Maverick Boejoekoe nieuwe directeur Regionale Ontwikkeling

Maverick Boejoekoe is sinds maandag de nieuwe directeur van het directoraat Regionale Ontwikkeling bij het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport.

Boejoekoe, die districtscommissaris van het Pamaka-gebied is geweest in het district Sipaliwini, neemt het roer over van Wilco Finisie. Dit meldt het ministerie vandaag, woensdag 11 november.

Finisie gelooft dat zaken die hij niet heeft kunnen uitvoeren wel gedaan zullen gaan worden door zijn opvolger. Hij heeft samen met Boejoekoe een traject ingezet om te helpen waar nodig, totdat de nieuwe directeur goed ingewerkt is in zijn nieuwe functie. De scheidende directeur zal verbonden blijven aan het ministerie en is ter beschikking van de minister.

Boejoekoe heeft zich voorgenomen om het beleid, dat door de minister wordt uitgestippeld, te gaan uitvoeren. Daarnaast wil hij versterking van de districtscommissariaten wanneer het aankomt op het decentralisatieproces.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: