Fietser (65) overlijdt in ziekenhuis na te zijn aangereden door bromfietser op Henck Arronstraat

De 65-jarige fietser Humphrey Tjoen is vrijdag 6 november, na te zijn aangereden door een bromfiets op de Henck Arronstraat in Paramaribo, in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) overleden, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 11 november.

De politie van het bureau Centrum kreeg 6 november om vier uur ‘s middags de melding van een aanrijding tussen een fietser en een bromfietser. Agenten troffen de fietser, die niet aanspreekbaar was, aan op het wegdek.

In kritieke toestand werd de fietser in een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het AZP. Kort na aankomst overleed de man.

Volgens verklaring van de 18-jarige bromfietser G.P. reden beide op de Henck Arronstraat. Zij kwamen vanuit de Johan Adolf Pengelstraat en gingen in de richting van het Onafhankelijkheidsplein. De fietser, die uiterst rechts reed, week ter hoogte van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij naar links uit. Hij werd daarbij aangereden door de bromfietser, die op dat moment uiterst links kwam aanrijden.

Het lichaam van Tjoen is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De bromfietser is voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie, waarna het dossier voor verdere afhandeling is opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: