Ambtenaren met beschikking worden voor de gek gehouden in Nickerie

NDP-parlementariër Ebu Jones vindt dat ambtenaren die wel een beschikking hebben in het district Nickerie, toch voor de gek worden gehouden. Volgens de NDP’er wordt er tegen de instructies van president Chandrikapersad Santokhi gehandeld voor wat betreft de afhandeling van de nieuwe arbeidskrachten bij de overheid. “Ze zijn nog steeds niet aan het werk en ze kunnen nog steeds niet beginnen. Ze hebben gewerkt, maar ze krijgen geen geld. Tegelijkertijd zien we dat de president instructies geeft, maar bepaalde ministeries voeren het maar niet uit. God alleen weet waarom niet”, benadrukte de NDP’er uit Nickerie gisteren in De Nationale Assemblee (DNA). Hij vindt het daarom frappant dat de regering aan de ene kant beweert geen geld te hebben, maar aan de andere zijde toch bonussen gaat uitkeren. “Wij keren toch bonussen uit, terwijl de mensen die werken voor hun geld het niet kunnen krijgen. Ik doe daarom een beroep op de president dat de instructie die hij heeft uitgevaardigd, worden nageleefd. Anders is het desavoueren van zijn beleid. En ik ga ervan uit dat dat niet de bedoeling is”, voerde hij verder aan. Jones voegde eraan toe dat ook de medische verzekeringskaarten van de mensen zijn vervallen, maar niet kunnen worden verlengd omdat bepaalde ministeries dat dwarsbomen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: