Lions Club Paramaribo Central doet mee aan donatie

Op zaterdag jongstleden hebben Lions Club Paramaribo Central o.l.v. hun president, lion Glenn Tewari en de heer V. Dashrat lions vriend een rolstoel gedoneerd aan een dwarslesie patiënt de heer O.H. die betrokken was bij een aanrijding. De krant verneemt het volgende. Als gevolg van ongeluk is de persoon in kwestie invalide geraakt en hij is nu werkloos geworden. Als Lions Club is het ook onze taak om aan deze behoeftige ook hulp te bieden, aldus lion Glenn Tewari. Naast de nieuwe rolstoel heeft de heet O.H. ook een voedselpakket voor hem en zijn familie mogen ontvangen van de lions welke beschikbaar is gesteld door het Bureau Eenheid van het Kabinet van de President van de Republiek Suriname. Eerder deze week heeft ook een bejaarde mevrouw Z.D. ( 82 jaar) een rolstoel mogen ontvangen van Lions Club Paramaribo Central. Volgens de Lions President lion Glenn Tewari zullen binnenkort nog meer hulpbehoeftigen voorzien worden van een rolstoel en een voedselpakket.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: