Automobilist (42) overlijdt na tegen stilstaande auto te zijn gereden in Kankantriestraat

De 42-jarige automobilist Mark Van der Berg is maandagmiddag overleden nadat hij in de Kankantriestraat, hoek Calcuttastraat te Abrabroki, tegen een stilstaand voertuig was gereden, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding, waarbij een man vermoedelijk bewusteloos was geraakt na die botsing. Omstanders hadden Van der Berg uit het voertuig gehaald en vervolgens op het wegdek naast zijn voertuig geplaatst. Ambulancepersoneel dat werd ingeschakeld, verklaarde tegenover de politie dat de man al was overleden.

De man, die vermoedelijk taxichauffeur was van beroep, kwam vanuit de Van ‘t Hogerhuysstraat en sloeg af in de Kankantriestraat. Volgens omstanders reed de man ter hoogte van de Calcuttastraat zigzaggend op de weg. Op een bepaald moment kwam de hij in botsing met een stilstaand voertuig, dat aan de rechterzijde op het trottoir langs de weg stond geparkeerd. 

Om na te gaan wat de eigenlijke doodsoorzaak is het lichaam van Van der Berg in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: