Stichting Rumas start weer met maandagschool

Vandaag start de Stichting Rumas weer met de maandagschool. In het jaar 2019 werd de stichting een vleugel rijker. Het huiswerkbegeleidingscentrum  werd onder de naam “De belofte” geopend aan de Amaliaweg nummer 8. Op 29 april 2019 werd de maandag “De Bel” officieel geopend. De lunch werd gedaan door Gloria Lie Kwie Sjoe. Door covid-19 werden heel veel activiteiten stopgezet. Om verder besmettingen te voorkomen, besloot de voorzitter van Rumas, Emmy Hart, de maandagschool ook stop te zetten. Maar die gaat weer van start met inachtneming van de covid-19 maatregelen. De maandag “De Bel” is bestemd voor kinderen van de leeftijdsklassen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen leren op die dag op een creatieve manier over het woord van God. Ook worden er leuke dingen samen gedaan, zoals zang en spelletjes met de kinderen. Bij deze gelegenheid kunnen de kinderen weer bij elkaar komen en samen bezig zijn. De activiteiten zijn er van 16.00 uur tot en met 17.15 uur. De voorzitter van Rumas en de begeleiders kijken uit naar een bloeiende ontwikkeling van de kinderen.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: