Man (36) tijdens gevecht doodgestoken te Abrabroki

De 36-jarige Orson Kastiel is afgelopen zaterdagavond bij een steekpartij op de hoek van de Calcutta- en Hermansteinbergstraat te Abrabroki doodgestoken tijdens een vechtpartij. Dit meldt het Korps Politie Suriname maandagavond 9 november.

Agenten van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan. Het levenloze lichaam van Kastiel werd ter plaatse op de weg aangetroffen door agenten van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten.  Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de 42-jarige L.D. alias ‘Domme’ of ‘Ojo’ in een gevecht verwikkeld was geraakt met het slachtoffer. D. haalde op een moment een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Kastiel daarmee in de borststreek. Na de steekpartij sloeg de verdachte op de vlucht.

Het lichaam van Kastiel is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. 

De verdachte meldde zich zondag bij de afdeling Kapitale Delicten, na te zijn ontboden. Hij geeft toe Kastiel te hebben gestoken. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: