‘Don’ (31) aangehouden voor meerdere keren mishandelen van zijn vriendin

De politie van het bureau Flora heeft maandag 2 november de 31-jarige F.S. alias ‘Don’ opgepakt. Hij wordt ervan verdacht binnen één week twee keer zijn vriendin, waarmee hij een kind heeft verwekt, te hebben mishandeld, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, maandag 9 november.

‘Don’, een bekende van de politie, wist zich na de eerste mishandeling uit handen van de politie te houden.

Na de tweede mishandeling deed de vrouw weerom aangifte. Toen de verdachte agenten voor de woning zag vluchtte hij, slechts in zijn ondergoed gekleed, via een achterdeur weg. Hij werd achterna gezeten door de politie die genoodzaakt was een waarschuwingsschot te lossen. Dit bracht ‘Don’ ook niet op andere gedachten. Het lukte de politie uiteindelijk om de man enkele straten verwijderd van zijn woning aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. 

Uit het onderzoek is komen vast te staan, dat de vrouw en haar vriend niet samen wonen. Door een smoes te verzinnen dat hun zoon ziek was, wist hij de vrouw de tweede keer in zijn omgeving te krijgen. De vrouw deed het adres aan en kwam erachter dat het verhaal van de man was verzonnen. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee en de vrouw werd weer door ‘Don’ afgetakeld.

De verdachte is meermalen voor soortgelijke strafbare feiten ingesloten geweest.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: