Surpost: Personeel haalt geen spullen uit dozen

Het Surinaams Postbedrijf ‘Surpost’ heeft aangegeven dat haar personeel geen spullen uit dozen haalt. Surpost geeft aan het herhaaldelijk voorkomt dat er spullen uit dozen afkomstig uit Nederland vermissen en klanten ongenuanceerd Surpost hiervan beschuldigen. Op 22 oktober werd een dergelijke post op Facebook geplaatst. Dit was voor Surpost wederom aanleiding dit te onderzoeken. In het onderzoek zijn alle camerabeelden van het bedrijf bekeken en is de klant uitgenodigd voor een gesprek. Het resultaat van het onderzoek heeft uitgewezen dat het Surpost-personeel geen spullen uit de doos heeft ontvreemd. Dit is ook kenbaar gemaakt aan de bewuste klant en is gevraagd de post geplaatst op Facebook te corrigeren. Gelukkig is hieraan ook gevolg gegeven. Surpost heeft veel geld geïnvesteerd in het plaatsen van camera’s, juist om dit soort zaken te voorkomen. Klanten mogen het bedrijf altijd persoonlijk benaderen indien zij niet tevreden zijn over de service. De klanten mogen rekenen en vertrouwen op Surpost, aldus de directie. Onlangs is Ravin Dahoe aangesteld als directeur van Surpost.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: