Violiste Tanisha haar carrière

Een bekende Surinaamse violiste momenteel is Tanisha, Payel Narain. Dagblad Suriname verneemt het volgende in een gesprek met de 15 jarige violiste. Zij is student van het Lyceum 1. Zij begon als achtjarige met het bespelen van viool in 2013. De inspiratie verkreeg zij door het zien van een optreden van haar nichtje. Bij wijlen guru Herman Pontjopawiro heeft zij privélessen gevolgd. Na zijn overlijden in dec 2017 zat ze  bij Pamela Groenfelt alwaar  ze in minder dan 2 jaar  haar theorie diploma’s behaalde. Dit jaar is ze begonnen bij maestro Riaz Ahmadali. Ook neemt ze deel aan online lessen van dhr. Wijntjens Dennis (Nederland). Tanisha is verbonden aan Yaadgaar Orchestra onder leiding van Maestro Riaz. Zij is vorig jaar met Yaadgaar naar Nederland geweest voor optredens. Zij is ook verbonden aan het Eddy Snijders Orkest onder leiding van mevr. Riëlle Mardjo. Met de huidige situatie, covid-19 heeft zij gezien de vrije tijd besloten om ook nog online lessen van dhr. George Manoj (India) te volgen. Dat doet zij nog steeds. Momenteel volgt zij fysiek helemaal geen les meer. Zij vindt het heel erg dat vanwege covid-19 alle optredens zijn afgelast.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: