Drie verdachten van inbraken te Nieuw-Nickerie en Paradijs aangehouden

De Recherche van Regio West heeft zondag 11 oktober drie inbrekers aangehouden verdacht van  zogenoemde gekwalificeerde diefstal. A.R, I.D en A.B hebben ingebroken in een woning in Nieuw-Nickerie en zijn ervandoor gegaan met een flatscreen televisie en een aantal flessen alcoholische drank.

In het onderzoek zijn twee helers in beeld gebracht en aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname vandaag, vrijdag 6 november.

Ondertussen hebben de verdachten een reeks inbraken bekend in de ressorten Nieuw-Nickerie en Paradijs. Daarbij werd een paar goederen achterhaald waaronder een boormachine, tuinstoelen, een kettingzaag, een rugspuit en vier autobanden, die na overleg met het Openbaar Ministerie zullen worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie inbrekers hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: