President Santokhi spreekt SER-bestuur over eerste advies inzake financieel-economisch beleid

President Chandrikapersad Santokhi heeft donderdag het dagelijks bestuur van de Sociaal Economische Raad (SER) ontvangen en van gedachten gewisseld over onder andere het eerste advies dat dit orgaan aan de president heeft gegeven. 

SER-voorzitter Sila Kisoensingh zegt in gesprek met de Communicatie Dienst Suriname, dat het advies handelt over het financieel economisch beleid dat door minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning is geïnitieerd.  

Kisoensingh zegt overtuigd te zijn, dat de SER een gedegen en ondersteunend advies heeft gegeven over de richting die het sociaal economisch beleid op moet gaan met betrekking tot de huidige penibele situatie in het land.

De SER geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de regering c.q. de president en De Nationale Assemblee. Dat advies wordt gegeven aan de hand van de problemen die ze constateert in de samenleving en hoe ze heel breed naar oplossingen kijkt, aldus de voorzitter.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: