Lijk van vermiste Jonathan Persaud aangetroffen in Pararivier

Het Korps Politie Suriname bericht vandaag pas, donderdag 5 november, dat agenten van het ressort Paranam maandag 26 oktober het lijk van de 24-jarige Jonathan Persaud, dat in verre staat van ontbinding verkeerde, aantroffen in de Pararivier. Het vermoeden bestaat dat er sprake is van een misdrijf.

Het lijk van de vermiste werd door nabestaanden positief geïdentificeerd als dat van Persaud. 

Hij was zaterdag 17 oktober, omstreeks 13.00 uur, met enkele vrienden van huis vertrokken met de bedoeling naar een recreatieoord in het district Para te gaan voor vertier, maar keerde niet huiswaarts. Naar aanleiding hiervan werd er een vermissingsbericht over Persaud gepubliceerd.

De obductie op het lijk heeft inmiddels plaatsgevonden. Volgens het obductierapport gaat het niet om een verdrinkingsgeval, maar vermoedelijk om een misdrijf. Het lichaam is vanwege het onderzoek nog niet afgestaan aan de nabestaanden. 

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van verdachte(n). De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!