Gouden huwelijk voor echtpaar Graaven-Landveld

Op zaterdag 30 oktober 2020, vierde het echtpaar Graaven-Landveld in alle stilte het feit, dat ze vijftig jaar in de echt zijn verbonden. Dagblad Suriname verneemt de volgende informatie van BIC Paramaribo Zuidwest. Echtgenoot Graven, Edgar geboren op 10 maart 1942 te Commewijne, heeft tot zijn pensionering toe gewerkt als chef electronica bij de E.B.S. te Nickerie. Als hobby heeft hij voetballen en hij speelt nog steeds voor het veteranen team Palevi. Echtgenote Graaven-Landveld, Orsine geboren in het distrikt Marowijne en wel te Albina op 19 september 1951, had altijd de zorg over haar gezin. Het echtpaar heeft twee dochters en twee zonen; helaas is de oudste zoon hun voorgegaan. Het echtpaar mocht uit handen van districtssecretaris Dolores Starke, die districtscommissaris Fulgence Javinde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: