Volle evangeliekerk Bribi: “Bidden en werken zoals gewoonlijk”

De politieke, economische en Covid-19 malaise zorgen ervoor dat Suriname bankroet gaat. Alles en iedereen gaat gebukt onder de noodtoestand. De religieuze huizen kunnen uit eigen ervaring daarover meepraten. Om het werk van de kerk te kunnen uitvoeren, zijn er meer duiten in het zakje nodig. Om daaraan te kunnen voldoen, doet de volle evangeliekerk Bribi Ministries aan bidden en werken om het maatschappelijk werk van de gemeente te kunnen uitvoeren.

Fondsvorming

Zaterdag 31 oktober werd aan fondsenwerving gedaan. Er werden warme hapjes en koude dranken verkocht aan de Waterkant. De verkoopstand stond op het Revoplein, waar voorbijgangers zich tegoed konden doen aan de hapjes en drankjes. Een aantal broeders en zusters zwermden vol goede moed uit om bestellingen op te nemen en te bezorgen bij winkelpersoneel en straatverkopers in de buurt. Dagblad Suriname maakte van de gelegenheid gebruik om het leiderschap en de gemeenteleden van Bribi te condoleren met het heengaan van ouderling Clairy Linger (73).

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: